Vrăjitorie, sau vrăjeală?

M-a fascinat dintotdeauna vrăjitoria…sau vrăjeala, ups! Nu mai ţin minte.

Drept e că, atunci când eram mică mi-aş fi dorit să devin, dacă nu vrajitoare, cel putin un pic de medium, să am viziuni din viitor.

Aşa cum spuneam într-un articol anterior , despre …pisici… aş dori să-mi exersez talentul, să văd dacă mi s-a împlinit visul din copilărie:

În curând, vor creşte preţurile la benzină, motorină, gaze naturale. Apoi, guvernul va încerca şi, culmea, va reuşi să ni le scadă printr-o magnifică intervenţie , în numele poporului (de scăzut vor scădea, însă, la un nivel mai ridicat decât preţul de acum).

În curând, vor apărea diverse oferte, mai mult sau mai puţin gratuite, pardon, promoţionale, către populaţie. Oare vor fi cu portocale, sau cu limette? Din câte am înţeles, deja se întrevăd astfel de oferte pe la primării: bilete gratuite la Zoo, la evenimente sportive. Fraţilor, şi bicicletele unde sunt;  le-aţi ascuns în depozite? Iarna nu se poate umbla cu bicicleta!

În curând,  se vor repara nişte străzi, se vor izola nişte blocuri, se vor da bani la salarii, dar  fără să ajungem de unde am pornit.

În curând,  se vor mai da nişte drepturi, în unele instituţii publice, pentru a nu discrimina cumva, anumite naţionalităţi, mai mult prin centrul ţării. Aici se lasă si cu întrebare: ni se vor da înapoi nouă, în propria ţară, mai multe drepturi? Pardon, tot alţii sunt discriminaţi…

Unele dintre cele prezentate sunt pe rol, ceea ce mă face să cred că am un viitor strălucit, ca cititor în stele.

https://ancagiurgiu.wordpress.com Textele si fotografiile de pe acest site pot fi preluate DOAR cu acordul expres al autorului si cu precizarea OBLIGATORIE a sursei! Autor blog : Anca Mihaela Giurgiu

Un comentariu

Din categoria pareri

Un răspuns la „Vrăjitorie, sau vrăjeală?

  1. Jeni

    E trist, dar nu te vei putea bucura ca ai citit corect in stele si
    ti s-au adeverit prezicerile…”in curand’

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s