Nu cred!

Sunt zile in care nu mai vad nici o luminita la capat de tunel. Nici macar pe cea a trenului care vine. M-am saturat atat de tare de tot tavalugul zilnic de personaje politice care azi zic una si tot azi fac altceva, care „sustinand modernizarea statului” si egalitatea locuitorilor isi impart institutii importante, negociind si nu santajand (vezi doamne) contra sustinerii politice si voturilor celor multi si prosti (sunt si eu printre ei, stati linistiti).

In tara mea nu mai cred nici in Bula, personaj pe care l-am cam dat pierdut, cred ca s-a refugiat in alta parte.

Dar, mai mult de atat, am ajuns sa ma cred mintita, abuzata, furata la fiecare colt. Facturile mi se par prea mari, legislatia mi se pare prea slaba, preturile prea aliniate la europenii care dau bacsis echivalentul salariului meu.

De aceea ajung intr-o relatie de dependenta febrila de calculator, cautand discount-uri la orice, bucurandu-ma la o diferenta de 10 lei (ca si aia sunt bani! ) pentru a ma innegura cand aflu ca nu s-a cuprins te miri ce comision si platesc mai mult cu 20 de lei.

Nu mai cred in cei care spun ca exista viitor, nu cred ca vor mai trece anii de rata la banca, nu cred ca vreodata mi se va mari salariul ca sa uit ca am credit, nu cred sa-mi permit sa ies in oras linistita fara sa strang din dinti la nota de plata, nu cred ca cei din conducerea tarii se vor opri inainte sa vanda toata Romania, pentru strategii politice pline de cinism.

https://ancagiurgiu.wordpress.com Textele şi fotografiile de pe acest site pot fi preluate DOAR cu acordul expres al autorului şi cu precizarea OBLIGATORIE a sursei! Autor blog : Anca Mihaela Giurgiu

 

Un comentariu

Din categoria Daca dai

Un răspuns la „Nu cred!

  1. Pai nu esti singura care se crede asa. Ultima gaselnita pe care au pus-o in practica cei de la Electrica, de exemplu: au scumpit luna asta energia electrica, stiind ca se platesc facturile cu citire, asta dupa ce 2 luni la rand au emis facturi mai mici la estimare. Logic, ce s-a consumat in plus fata de estimarea lor, a fost platit luna aceasta , la citire, la tariful nou. Nu-i asa ca-i frumos?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s