Te pui cu vremea…

Cum e si omul construit!

Daca azi  suntem sanatosi, nu ne intereseaza sa ne mentinem astfel, prea tare, mergem inainte, incercand sa ocolim doctorii pentru a nu afla cumva de vreo boala necunoscuta, care ne-ar da batai de cap.

Daca cumva am fost vreodata plini de bani, cu siguranta am ” azvarlim cu ei de gard”, aruncandu-ne pe o gramada de produse , pentru a umple eficient camara si alte goluri din interior- din suflet.

Sa ne facem planuri pentru ziua de maine? De ce? Ca doar, logica spune ca maine trebuie sa fie mai bine. Trebuie sa ne creasca salariul, sa muncim mai putin si sa avem mai multe zile libere, asa va fi, stim sigur!

Daca asta nu ajunge, atunci hai sa va spun despre zilele cu soare, cand parca suntem dispusi sa zburdam pe strada, opuse zilelor ploioase , intunecate, mohorate care ne fac sa ne certam cu toti si sa nu vrem sa ne dam jos din pat.

Simt cum fierbe in mine latura filozofica…Si ca sa nu dau in foc, va spun atat, vremea de azi ne influenteaza, la fel ca si cea de ieri, dar oare cat lasam vremurile sa ne conduca spiritul?

 

https://ancagiurgiu.wordpress.com Textele şi fotografiile de pe acest site pot fi preluate DOAR cu acordul expres al autorului şi cu precizarea OBLIGATORIE a sursei! Autor blog : Anca Mihaela Giurgiu

Un comentariu

Din categoria n-ai!

Un răspuns la „Te pui cu vremea…

  1. anca,
    „dar oare cat lasam vremurile sa ne conduca spiritul?”
    Am trecut sa-mi primesc desertul filozofic,dar l-as glazura, cu amendamentul:”vremurile= prezentul, clipa in care traim!”(sau ar trebui!)
    Madi si Onu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s