Avocatul …dalmatian

…ca sa nu spun al diavolului, ca ati citi imediat articolul! 🙂

De cateva zile bune am avut ocazia sa asist neputincioasa la o cearta de-a dreptul suparatoare intre trustul Intact, doritor de finantari si firma furnizoare de servicii de cablu tv si antene tv, RCS RDS.

Spre marea mea surprindere, de data asta as tinde sa le dau dreptate RCS-istilor, cu care oricum, intretin o relatie tulburatoare de iubire si ura in amalgam. Vorbesc doar de serviciile oferite si calitatea lor, nu va legati de inimioara mea , :).

Din nou, revin la tara lui Papura Voda, o tara in care ttul e perfect legal dar nu convine nimanui.

Punct alb: E normal sa incaseze si Antenele ceva, ca sa-si faca traiul mai usor? Da.

Punct negru: E normal sa ceara o suma perversa, dupa parerea mea, pentru emisia pe satelit? Mai putin. Poate ca ar trebui sa stim si alte tarife anuale, alte oferte catre alti furnizori, pentru ca, cei pe care-i intereseaza subiectul, sa-si faca o parere mai clara.

Punct alb: E normal faptul ca RCS RDS nu vrea sa plateasca taxa? Poate ca da, depinde de calcule matematice pe care ei le stiu si de cat se pot intinde inainte sa afecteze abonamentele oamenilor.

Punct gri: E normal faptul ca RCS RDS a scos Antenele din varianta pe satelit? Oh da, desigur. Pai amenintarea cu dosare penale merita riscul depasirii termenului impus? Nu! (oare de ce or fi surprinsi cei de la Antene?)

Punct foarte negru: fiindca totul e normal la mine in tara, e putin spus paradoxal, faptul ca nici un Consiliu al concurentei nu s-a autosesizat la anuntul rugator al antenistilor, ca abonatii RCS RDS sa se adreseze altor furnizori. Aici ma refer si la faptul ca RCS RDS nu a cenzurat transmiterea Antenelor acolo unde aceasta a ramas gratuita, iar acest furnizor este privat, practic ar avea voie sa faca aproape orice, iar atunci de unde si pana unde acest atac frontal, nesesizat?

Ah, cat de mici sunt aceste probleme si cata legislatie invata omul, de voie, de nevoie, traind in tara mea!

https://ancagiurgiu.wordpress.com Textele şi fotografiile de pe acest site pot fi preluate DOAR cu acordul expres al autorului şi cu precizarea OBLIGATORIE a sursei! Autor blog : Anca Mihaela Giurgiu

 

4 comentarii

Din categoria n-ai!

4 răspunsuri la „Avocatul …dalmatian

 1. Anca Mihaela,
  Ah, cat de greu ii vine musafirului, sa se dumireasca in labrintul judecatilor. Eu sunt musafirul, desigur.
  Si simplificand, spre intelegere,incerc sa intreb:dezideratul „cuibului de antene” este banul, sau propaganda sau spiritul revansard.?Ca oricum, n-o sa cred ca este spre binele Natiei!
  Da-mi te rog, o scanteie, cum cerea Arhimede, un punct de sprijin! 🙂
  Spre linistea mea patriotica. Simt ca pe tine, ma pot bizui, macar aspirational.
  Multumesc!
  Madi si Onu

  • Imi vine greu sa cred ca ai avea nevoie de vreo explicatie de la mine, 🙂
   dar mea culpa, uneori gandurile dau navala si atunci ma exprim usor haotic. Binele natiei nu-l urmareste nimeni: nici Antenele nici RCS RDS, toata lumea merge pe castig si pe raca , pentru a face audienta- suntem un popor subjugat de barfe si scandaluri. E urat din partea RCS RDS ca au scos posturi sau ca le schimba, pentru cei cu antenute (farfurii), indiferent despre ce posturi ar fi vorba, mai ales ca nici un client nu este consultat si nici o cerere nu este luata in considerare. Asadar cred ca motivul cu „dorim sa pastram valoarea abonamentelor la cel mai mic nivel” e un pic exagerat.
   Nici cu Antenele nu-mi e rusine, pentru ca, la un astfel de nivel tratativele ar trebui sa fie in varianta corporativa, secreta si eleganta.

 2. Am revenit, ti-am admirat zambetul, si m-am simtit foarte bine!
  Madi si Onu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s