A…fis!

Conform dictonului „tara arde si baba se piaptana”, in debut de campanie electorala, cand , cu mic cu mare, dezbatem cu totii , cu febrilitate,  foste, actuale si viitoare alegeri, eu am fugit. Bine, bine, am mers incet, regulamentar.  Nu,…nu va spun unde, doar asa putintel…in Romania.

Nici bine nu s-a pornit campania si stiti ceva: in toata tara se lucreaza la drumuri, se pun flori, se vopsesc garduri, fatade, se construiesc hoteluri…din fonduri europene. V-am zis eu ca am motive concrete sa-mi placa apropierea alegerilor.

Dar ce te faci cu lipsa de imaginatie sau pur si simplu plictisul „lipitorilor” :)) de afise. Ei bine, nu o sa va vina sa credeti, dar erau lipite afise chiar pe semnele de circulatie. Acum stau eu si ma gandesc…ah, mai bine numai stau! Asa, fara replica, doar afisele erau oranj si eu nu le-am fotografiat ca nu aveam cu ce, la momentul oportun.

Pe langa acesta, am vazut si niste bannere mari, frumoase, la mine in oras, la intoarcerea acasa. Erau interesante, facute profesionist, doar ca usor derutante; am crezut ca am ajuns in alta tara, erau intr-o limba straina pe care eu nu o cunosc (am si eu limitarile mele, imi pare rau sa va dezamagesc 😉 ) si nu s-a catadicsit nimeni sa le si traduca.

Ei, daca ne vrem internationali, asta e, las lenea deoparte si pun mana pe dictionar!

Sau poate trec mai repede alegerile…si nu va fi nevoie.

https://ancagiurgiu.wordpress.com Textele şi fotografiile de pe acest site pot fi preluate DOAR cu acordul expres al autorului şi cu precizarea OBLIGATORIE a sursei! Autor blog : Anca Mihaela Giurgiu

 

 

Un comentariu

Din categoria n-ai!

Un răspuns la „A…fis!

  1. Pingback: Înălțarea Domnului! « Popateapa's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s