Buhuhu…

Ingrijoratoare situatie…

Am tot spus ca vreau sa renunt la emisiunile politice, sa nu ma mai ingrozesc de faptul ca suntem manipulati fara rusine, si suntem redusi la statutul de victime colaterale, dar se pare ca nu ma lasa nimeni, pentru ca si cafeaua de dimineata imi este otravita cu rezumatele din ziua anterioara.

Cine a oferit atata putere de-a dreptul olimpica (vorbesc de zeii olimpieni, nu de olimpiada, n.a.) unei sleahte de oameni, care nu au facut altceva decat sa teasa o increngatura de „obligatii”, mai mult sau mai putin santajabile, iar acum profita de pe urma lor?

Nimic nu mai este relevant. Milioane de oameni? Fugi de aici, sunt mase de manevra!

Intelectuali? De unde? Ii facem sa taca daca vor sa mai publice vreo carte, sau sa predea in vreo scoala inalta!

Batranii? De ce sa ne pese? La ce pensie iau acum vor muri repede si oricum, daca nu, ii speriem cu dosarele penale, ca doar au mai trecut ei prin vremuri grele si-s usor de speriat.

Tinerii… sunt plecati sa munceasca „pe afara” si oricum, listele de acolo le anulam…

Vedeti, oameni buni, cat e de usor sa anulezi un popor? Pentru ce? Pentru un om? Nici atat! Pentru un post?

Teribile vremuri traim.
Daca un simplu cetatean poate face atatea, fara repercursiuni, atunci pot si eu, in calitatea mea de simplu cetatean: Buhuhu!…

V-am speriat?

Nu-i asa ca de azi incolo veti face doar ce spun eu?

Daca nu faceti asa, mai incerc inca o data!

Buhuhu!…

Bine, bine, mai exersez, eu inca nu am o echipa santajabila, imi cer scuze, sunt , deocamdata, doar o victima colaterala si astept cuminte…chestionarul!

https://ancagiurgiu.wordpress.com Textele şi fotografiile de pe acest site pot fi preluate DOAR cu acordul expres al autorului şi cu precizarea OBLIGATORIE a sursei! Autor blog : Anca Mihaela Giurgiu

 

3 comentarii

Din categoria n-ai!, pareri

3 răspunsuri la „Buhuhu…

 1. Eu nu mai urmaresc de mult emisiunile de politica, mi se par idioate pentru ca stau si bat campii original :))

 2. De acord cu tine. Am incercat si eu sa rasuflu, o perioada macar, poate imi mai revin si ma reintorc intr-o lume mai placuta- a mea , oricat de privata ar fi :).
  Politica la noi e o cacialma, un bluf. La noi sunt la mare arta discutiile gen mahala, cu oameni fara educatie si cu lipsa crancena de idei bune, asa ca sfatul de a le evita, pe cat e posibil, e binevenit.

 3. Eu mă iau în piept cu oricine, oriunde şi oricând. Am dezvoltat un miserupism feroce şi când mă apucă pandaliile, sunt monument de nesimţire.
  Ai auzit de Metoda Soljenitsin? No, aşa sunt eu. Deocamdată, în ţara asta sunt mort şi sunt puţine, foarte puţine lucruri la care mai vibrez cu adevărat.
  Prin urmare, abordarea mea este „hai să te văd cu ce ieşi la interval!”

  PS: După evenimentele din vară, nu cred în puterea gloatei. Dar îmi va face o enormă plăcere să le-o dau din nou în dinţi astora de se cred capu’ la stat!

  P.S. 2: M-am devăluşat complet…nu-mi place deloc să comentez în anonimat nişte aspecte pe care, în sfârşit, le scrii cu vână

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s