Oktal: „Promisiuni respectate. Din 1999”

Cand eram micuta, la orice intorsatura neasteptata a nazbatiilor mele, imi dregeam repede vocea cu „miere” si  inarmata cu o privire de catelus plouat, ii bombardam pe parinti cu celebra fraza: „Iarta-ma, promit ca nu o sa mai fac!”.

Nu va imaginati ca erau cine stie ce pozne mari, ci flecustete, dar eu eram gata sa ma sacrific ca un erou, in batalia zilnica de a fi copil cuminte, demn de lauda prin vecini.

De altfel, din clipa cand vedem lumina zilei ne transformam intr-o parada de promisiuni pentru parinti:  ca vom creste mari, ca vom fi ascultatori, ca ii vom iubi intreaga viata, ca vom invata sa fim fericiti.

Apoi trece timpul si incepem sa mai uitam de cuvantul dat, dar intotdeauna exista cineva care ne reaminteste de importanta lui.

Totusi, rareori se intampla ca viata personala sa se amestece cu cea profesionala si sa intalnim intr-o lume rece, a afacerilor, o astfel de promisiune calda asa cum o ofera magazinul online, Oktal.

Din 1999, Oktal promite sa fie performant, sa ofere produse si servicii de calitate si sa vina in ajutorul fiecarui client. Promite si respecta. Cei care sunt reticenti, sunt rugati sa-i puna la incercare.

Cred din tot sufletul ca aceasta apropiere de client nu poate sa dauneze unei afaceri, ci dimpotriva, ofera cumparatorului senzatia ca a intrat nu intr-un magazin online, ci intr-o familie, unde primeste sfaturi reale, fara „abuzul comercial” care ne poate instraina.

Familia Oktal promite si respecta, din 1999, eu le promit sa-i vizitez si sa abuzez de ofertele lor,  sa respect efortul de a ma castiga si sa le reamintesc, daca ar fi vreodata sa se abata de la calea pe care au pornit, ca nu sunt doar o afacere ci sunt o promisiune pe care o dorim respectata.

Articol propus pentru proba a III-a din concursul SuperBlog 2012.

https://ancagiurgiu.wordpress.com Textele şi fotografiile de pe acest site pot fi preluate DOAR cu acordul expres al autorului şi cu precizarea OBLIGATORIE a sursei! Autor blog : Anca Mihaela Giurgiu

Scrie un comentariu

Din categoria concurs

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s