Cat ma costa … scartareala?

Dragii mei, sufar cumplit. Nu, inca nu sunt bolnava, slava Domnului, dar indur un frig la birou… de nu v-ati putea inchipui.

Am avut astfel, fericita ocazie sa-mi testez calitatea garderobei de servici si va spun sincer, nimic nu face fata, asa ca am dat iama in „subele de iarna” pe care le port mandra si dau senzatia sefilor ca sunt o chiulangioaica, abia reintrata in institutie, dupa o frumoasa plimbare prin ger. Ups, cred ca tot eu pic prost, dar…m-am cam obisnuit.

Din seria: cateodata are dreptate sefu’ iar azi este acea zi, noi, amaratii clantanim din dinti, cu speranta ca viitorul salariu sa nu fie diminuat cu aceeasi motivatie: facturi mari de platit!

Acum, eu ce sa mai zic, ca traiesc intr-un perpetuu cerc vicios: la birou economii, la salariu…economii, la sanatate…economii (luam paracetamol, ca nurofenul e scump 😉  ).

Eu sunt intelegatoare si indur, mai incalzesc un ceai, mai urc si mai cobor scarile, dar intrebarea de baraj e -pana cand?

Ferice de cei ce pot sa ignore o astfel de situatie si se pot desprinde usor de ea, restul, dati hainele jos din pod, inchideti centralele termice pentru a pastra temperatura constanta, ca cea de la birou si cand mergeti cu facturile la banci le ziceti sec, cu atitudine de sef: luna asta va refuz, astept mai multe de la voi!

https://ancagiurgiu.wordpress.com Textele şi fotografiile de pe acest site pot fi preluate DOAR cu acordul expres al autorului şi cu precizarea OBLIGATORIE a sursei! Autor blog : Anca Mihaela Giurgiu

5 comentarii

Din categoria n-ai!

5 răspunsuri la „Cat ma costa … scartareala?

  1. Te inteleg foarte bine sa stii! Si la mine la serviciu este destul de rece! Apropo, cate grade sunt la tine? Vreau sa fac o comparatie, sa stiu daca eu ma pot plange sau nu? 🙂

  2. Nu stiu cum e la tine, dar la mine la birou sunt intre 16 si 18 grade.

  3. Asa e si la mine! Copy-Paste! 🙂

  4. Nu se poate, este inghetat pana si el saracul! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s