Donez…facturi

Voua va plac facturile? Mie da!
Imi plac facturile pe care le emit si incasez de la altii si facturile mele, daca vin sub forma ofertei pe care vreau sa v-o prezint.
Din diversele episoade cu promotii, care mai de care, toate personalizate si optimizate pentru noi, clientii fideli- ne sunt cunoscute tuturor, nu-i asa?- am primit si eu, zilele trecute, un telefon.
Laude multe, multumiri pentru fidelitate si hop si oferta de la compania mea de telefonie, sa zicem „Mobilache Oranjada”, ca n-am chef sa-i fac reclama, pe degeaba.
Va tineti bine?
„Cu doar un euro in plus la abonamentul dumneavoastra va oferim… (multe)… Astfel ca veti plati doar un leu in plus fata de factura precedenta”
Oau, imi zic, ce veste buna! S-a schimbat drastic cursul valutar si euro este egal cu leul?!
Dau fuga la google, ca stie mult mai multe decat mine si caut cursul valutar.
M-am imbufnat instantaneu.
Pai sa tot fiu eu femeie, aviz misoginilor :), dar chiar am fost luata de fraiera!
Nu mi-au placut aceste gogosi pe fluctuatia euro/leu? Mi s-au parut zaharisite.
Daca agresivitatea publicitara ii indeamna si pe cei pe care-i consideram mai seriosi sa foloseasca tertipuri de acest fel, atunci permiteti-mi sa vin si eu cu o oferta: promit sa raman fidela si sa aduc clienti noi, daca voi fi lasata sa platesc toate facturile la sediul firmei „Mobilache Oranjada”, la acest curs de schimb valutar propus cu atata usurinta si iresponsabilitate.
Sa vedeti atunci, cu cata promptitudine voi scapa de dari!

https://ancagiurgiu.wordpress.com Textele şi fotografiile de pe acest site pot fi preluate DOAR cu acordul expres al autorului şi cu precizarea OBLIGATORIE a sursei! Autor blog : Anca Mihaela Giurgiu

3 comentarii

Din categoria Daca dai, Ideal

3 răspunsuri la „Donez…facturi

  1. :)) Ce coincidenţă!! Eu primesc donaţii pentru facturi! :))

    P.S.: Puteam să jur că suntem colegi de reţea…doar că eu smă situez pe tronsonul „Dilimache Oranjada” – care, în contextul creionat de tine, îmi pare cam acelaşi lucru cu ce ai spus tu :))

    • Gabi, Mobilache e firma si Dilimache e o sucursala, sau invers ;). Cat despre donatii, pana se ofera cineva, buzunarul stang este foarte darnic cu buzunarul drept, dar amandoi tin strans de sume si nu vor sa renunte in favoarea platii facturilor, tot timpul ma cert cu ele! Numai cu o valoare diminuata la patrime cred ca le voi convinge…

  2. Păi cred că cam da 😀
    Din câte ştiu, metropola ta e mai mare ca metropola mea; prin urmare, eu mă intersectez cu sucursale, pe când tu iei contact cu firma mamă. Sau tată. Sau ambii părinţi.

    Cât despre buzunare, pune-le un sechestru pe bunuri şi le-ai liniştit :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s