Iammm…la Pizza di Napoli

Da, stiu, pacatele mele, suntem in plin post, dar nu ma pot opri din avantul sturlubatic al gandurilor,sau, mai bine zis, al papilelor gustative, cand privirea mi se lipeste de ecranul calculatorului, descoperind site-ul Pizza di Napoli.
Pacate, pacate, dar astept ziua de maine, cand ma pot bucura mai usurel de o pizza. Ce bine ca sunt in vizita la prietenii mei craioveni, ca aici e minunea!
Uf, ca nu ma pot abtine si va arat si voua ce-am ales:
O Capriciosa…pentru o capricioasa ca mine….
pizza-capriciosa_tr
Da stiu, nu e bine sa-i fac si pe altii sa pacatuiasca nici macar cu gandul…dar fiti fara grija, daca intrati pe site, sunt sigura ca veti gasi si variante de post, minunate, pentru voi, fericiti locuitori ai Craiovei dar si pentru prietenii care va viziteaza de departe!
A fost atat de greu sa decid ce vreau, le-as fi luat pe toate! Cu branza, cu sunca, ciuperci, rosii, sardine, ardei… ah ce minunatii! Apoi am vazut ca exista o pizza potrivita ambuscadei mele culinare si am oftat usurata ca am reusit sa iau, in sfarsit, o decizie!
Desi vizita in sine e oricum, prilej de bucurie, de asta data surpriza va fi mai mare cand, alaturi de prieteni, ne vom infrupta din amintiri si din delicioasa Pizza di Napoli, laolalta!

https://ancagiurgiu.wordpress.com Textele şi fotografiile de pe acest site pot fi preluate DOAR cu acordul expres al autorului şi cu precizarea OBLIGATORIE a sursei! Autor blog : Anca Mihaela Giurgiu
Articol pentru campanie Blogawards si Pizza di Napoli

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s