Straluceste cu CrystalGlamour

Recunosc fascinatia mea pentru stralucire, este o taina a sufletului feminin, in general, dar, al meu in special. Vibratia aceea de curcubeu, cand lumina se reflecta intr-un cristal, il schimba, ii da stralucire de diamant si-l face sa devina o dorinta rostita incet, sau marturisita unui gand.
Doamnelor, rostiti cu voce tare dorinta de a va rasfata cu asemenea mici bijuterii si nu ezitati sa sugerati atentilor domni sa va daruiasca stralucirea binemeritata.
Nu trebuie sa cautati departe, va sugerez eu un prieten drag, un magazin unde singura problema pe care s-ar putea s-o intampinati este sa va fie greu sa luati o decizie. CrystalGlamour este un magazin online ce ofera ceasuri si bijuterii extrem de delicate, frumoase si, asa cum o recomanda si titlul, stralucitoare.
Accesorii unice oricarei tinute, ele iti vor imbogati farmecul personal si-ti vor oferi o nota distincta, de femeie frumoasa, sigura pe tine si eleganta.
Iar daca esti femeie de afaceri, te invit sa-ti masori timpul pretios cu un ceas cu Swarovski, CrystalGlamour, descoperind si latura jucausa, de fetita adoratoare de pietre pretioase, sub privirea serioasa de birou.
Ce spui de un astfel de ceas?
ceas-de-dama-guess-blacky-cu-cristale-swarovski~t_5580734
Nu-i asa ca ai numara cu multa placere orele la servici? Poate chiar minutele!
Da stiu ca mai devreme ti-am spus ca poti sugera unui prieten bun sa-ti ofere un astfel de cadou, dar de ce sa astepti, cand te-ai putea bucura de el chiar acum, comandand modelul care-ti place!
Nu te priva de placerea de a-ti oferi, chiar azi, un astfel de cadou!

https://ancagiurgiu.wordpress.com Textele şi fotografiile de pe acest site pot fi preluate DOAR cu acordul expres al autorului şi cu precizarea OBLIGATORIE a sursei! Autor blog : Anca Mihaela Giurgiu
Articol pentru campanie CrystalGlamour

Scrie un comentariu

Din categoria Blogger Profi Club, Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s