PantofiSuper recomandă calitatea!

Ei da, această măcinare lăuntrică numită actorie se transmite genetic. Zilele trecute, mi-am surprins fetița în fața oglinzii. Nu știu de unde găsise ea rujul cel mai roșu, fardurile cele mai închise și tocurile cele mai înalte, cert este că mi se prezenta ca o adevărată lady, în miniatură.
Înarmată cu o perie, pe post de microfon și cu un fular, deși era foarte cald, pe post de ajutor în gestică, micuța mea se străduia să prezinte niste produse, ca la televizor.
Deși nu am vrut s-o deranjez, m-am apropiat încetișor, să văd și eu ce „vinde”.
– Dragi telespectatori, vă mulțumim că ne urmăriți cu atâta interes, în fiecare zi și că ne ascultați sugestiile, cu atâta seriozitate. Adică doar ieri v-am recomandat să cumpărați cei mai comozi papuci și astăzi, am fost anunțați de magazinul online pantofisuper.ro, că aproape nu mai au produse pe stoc. Așadar ați aflat și voi ca pantofisuper recomanda calitatea!
Aha deci, mamaruta mea m-a auzit povestind de magazin si acum face reclama! Am zambit si m-am apropiat mai mult.
-Am insa o veste proasta, sa stiti ca v-ati repezit degeaba, nu aveti cum sa-i puneti in dificultate, nici macar daca ati comanda, sa spunem, niste genti superbe, usoare si cochete, care se asorteaza perfect cu orice frumusete din colectia lor de ceasuri. Stiu, nu ma pot abtine, trebuie sa le am pe toate, zise puiuta mea, fluturand, elegant, din gene.
Am inceput sa aplaud si fetita mea, a tresarit, apoi mi-a furisat un zambet incurcat si a facut o reverenta.
-Domnisoara reporter, ii zic eu, cred ca e momentul sa va primiti si salariul, dupa un astfel de reportaj. Ce-ai zice de un cesulet cu pandantiv, la fel de fericit, ca tine.
ceas
Ochisorii ei s-au luminat si mi-a promis solemn ca, daca o mai „platesc” la fel de bine, ma va ajuta chiar si la curatenie, in viitor…

https://ancagiurgiu.wordpress.com Textele şi fotografiile de pe acest site pot fi preluate DOAR cu acordul expres al autorului şi cu precizarea OBLIGATORIE a sursei! Autor blog : Anca Mihaela Giurgiu
Articol pentru campanie Pantofisuper.ro si Blogawards

Scrie un comentariu

Din categoria Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s