Aici sunt…banii dumneavoastra…

Unde? Imprastiati pe sosea, sub forma de bara desprinsa de masina, piulite si suruburi, faruri sparte si nervi gramada!
Am fost martora… norocoasa, a trei accidente , petrecute la 200 m distanta unul de altul, pe un drum aflat sub semnul reparatiilor capitale.
In sufletul tarii, pe drumul dintre Reghin si Tirgu Mures, o mana de oameni se chinuie, de ceva vreme, sa implementeze un proiect de renovare a drumului national(cu toate ca se simte flatat de acest titlu). Pana aici …toate bune…dar ce sa-i faci cand intervine plictiseala?
Atunci incepe distractia. Stand toata ziua in caldura, nici nu putem sa avem pretentia ca echipa de lucru, formata din 10 oameni: 3 experti, 2 directori, 4 evaluatori si un muncitor, sa mai dea randament.
Asa ca, intr-o zona cu vizibilitate destul de buna, dar si cu gropi surpriza (lasate intentionat, sa nu adoarma soferul) un semafor s-a defectat si a fost inlocuit cu o pancarta. Acum…muncitorul darnic si sufletist, a zis sa nu se supere nimeni si a lasat pe toata lumea sa treaca (altfel nu-mi explic) si in loc sa vedem si culoarea rosie…am vazut masini tamponate. Ce sa mai spun ca, de la ametitoarea viteza de 25 km pe ora, am trecut la viteza melcului turbat!
Am zis la inceput ca-s norocoasa. Da, sunt! Nu eram cu masina mea, nu am fost implicata in accidente, nu a trebuit sa ma gandesc pe cine sa dau in judecata pentru lipsa de grija fata de banii mei, care erau si ei acolo, investiti in taxele de drum si pe care, soferii astia(!) au indraznit sa-i murdareasca cu farurile sparte!
Noroc ca exista altii pregatiti sa…ii spele …

https://ancagiurgiu.wordpress.com Textele şi fotografiile de pe acest site pot fi preluate DOAR cu acordul expres al autorului şi cu precizarea OBLIGATORIE a sursei! Autor blog : Anca Mihaela Giurgiu

Scrie un comentariu

Din categoria Daca dai, Din inima

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s