In gandurile mele…

Daca ar fi sa castig vreodata o loterie, cred ca te-ai trezi si tu, cititorul meu binevoitor, cu un foarte mare cadou. Sunt o adevarata avalansa cand vine vorba de daruri, noroc ( 😉 ) ca nu-mi prea permit, ca altfel as umple lumea de zambete.
Nu stiu daca exista ceva mai frumos pe lumea asta, decat sa urmaresti stralucirea din ochii destinatarului si acea nerabdare ascunsa cu greu, pana la rezolvarea misterului, dezvaluirea surprizei.
Da, m-ai prins, sunt fericita cand imi cadorisesc fetita si o vad trecand printr-un curcubeu de sentimente: nerabdare, teama sa nu ma supere-daca cumva nu-i place ce i-am oferit, surpriza descoperirii, bucuria ca e ceva mai frumos decat ce se astepta sa primeasca…
O fericire, atat de personala, are nevoie de CadouriPersonale.ro. Pentru draguta mea, ofer si o fotografie…
CadouriPersonale.ro
Dar sa nu crezi ca ma opresc aici. Poate ca pentru copii e mai usor cand vine vorba de cadouri, dar, adulti fiind, ne putem trezi oricand intr-o pana de idei. Nici nu admit ca s-ar putea ca unii sa uite vreo ocazie- nu-i asa?
Oricare ar fi motivul pentru care ai nevoie de un cadou rafinat si util, te poti indrepta spre acest magazin online de cadouri. Aici gasesti de la cadouri corporate, la cadouri elegante, cum este acest port card de lux, placat cu argint, potrivit atat doamnelor cat si domnilor.
N-am sa insir cate produse iti ofera cadouripersonale.ro, asta poti vedea si singur, dar vreau sa iti atrag atentia ca, odata ce alegi un cadou de aici, va trebui sa te pregatesti si sufleteste, sa preintampini strangerea in brate, sa iti potolesti inima cand vezi lacrimi de fericire in ochii celor dragi, sa te bucuri de tacerea celui ramas fara grai, in fata mesajului tau, gravat cu iscusinta, pe cadoul ales.
In gandurile tale, cei dragi se oglindesc… In cadourile tale se oglindeste iubirea pentru ei…

https://ancagiurgiu.wordpress.com Textele şi fotografiile de pe acest site pot fi preluate DOAR cu acordul expres al autorului şi cu precizarea OBLIGATORIE a sursei! Autor blog : Anca Mihaela Giurgiu

4 comentarii

Din categoria concurs, Publicitate

4 răspunsuri la „In gandurile mele…

  1. Întrebare: ce te face să crezi că toată lumea zâmbeşte când primeşte un cadou?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s