Ca…cadou :)

În buna tradiţie a portmoneului veşnic gol şi abuzat, am început să-mi clătesc ochii, prevăzătoare, prin paginile de internet  cu „cadouri”.

Văleu, m-a luat groaza.

Cât suntem de tipicari şi lipsiţi de inspiraţie!

Deşi m-am dat huţa prin multe astfel de oferte, nu am gasit nimic haios, sau măcar o idee pe care s-o ţina minte „omu’ „, că deh, buget mic…cadou original, nu?

Să începem aşadar:

-La femei: cercei, inele-gablonţ (că doar şi voi aveţi buget de criză nu-i aşa, drăguţilor?), rame de fotografii, papuci de casă-neapărat roz şi vreo doua oale…inteligente (dacă noi nu suntem, măcar gospodăria să fie 😉 )

-La bărbaţi: cravată, ceas, pahare de diverse culori şi neapărat- pipe, narghilele şi altele, din aceeaşi familie. Măi, dar ce gentlemani mai sunteţi!

-La copii: dacă nu i-am înnebunit până acum cu puzzle-urile, le avem din nou, în ofertă, la fel ca o mie de păpuşi gen Barbie-că cele originale se găsesc mai greu, joculeţe aşa-zis inteligente, la care singura sclipire pe care o găsesc este faptul ca schimbă des „coperta” şi atunci ne trezim că le cumpărăm pe aceleaşi, de două-trei ori (în speranţa unei îmbunătăţiri) şi…cam atât.

Şi aşa mă duce gândul spre trecutu-mi glorios, când, copil fiind, căutam cu înfrigurare prin sertare vreun obiect interesant, pe care-l împachetam într-o batistuţă sau o foaie de hârtie alaturi de un bileţel cu „te iubesc mult-mami, tati (sau oricine era împricinatul)”. Iar la depunerea solemnă a cadoului eram întâmpinată, invariabil, cu mulţi pupici şi strângeri în braţe, dragi mie.

Sunt tare dezamagita, ma asteptam la mai mult.

Dacă politica e plină de cercuri vicioase, mai mult sau mai putin concentrice, cu personaje care se intersectează la tot pasul în zborul politic inter-partide, dacă ţara nu-şi mai protejează locuitorii şi-şi vinde resursele pe mai nimic, dacă bancurile cu Bulă sunt tot mai rare, vreţi să mă faceţi să cred că nici inspiraţie nu mai avem?

Hai valea, refuz să-mi pierd încrederea în noi!

Aşadar, dacă va loveşte inspiraţia, daţi un semn!

https://ancagiurgiu.wordpress.com Textele şi fotografiile de pe acest site pot fi preluate DOAR cu acordul expres al autorului şi cu precizarea OBLIGATORIE a sursei! Autor blog : Anca Mihaela Giurgiu

Un comentariu

Din categoria Din inima, Ideal

Un răspuns la „Ca…cadou :)

 1. Gabi

  Mda…hai să o iau aşa.
  Articolele pt Superblog sunt infantile, lipsite de implicare emoţională, fade, monotone, distante, puerile, plate, fără zvâc şi mai presus de toate, linguşitoare – uneori. Simple cronici de ziar, înşiruiri de litere ca nişte necroloage. Dacă ăsta era stilul tău, te treceam la capitolul „As usual”. Plăcere vinovată. Îmi place să te citesc, dar habar nu am de ce.

  Dar dacă ăsta e stilul tău, super tare! Cred că-ncepe să-mi scadă sentimentul de vinovăţie…prin urmare, abia te-aştept să schimbi macazul pe stilul tău. Până una-alta, mai citesc şi eu din arhive :))

  Referitor la cadouri:
  – la femei dau cadou toate prostiile posibile, de la diverse opere de artă scrijelite din gâtul mânuţei din dotare, până la flori şi în principiu, orice – în funcţie de pasiuni şi personalitate.
  – la bărbaţi, de obicei ceva băubil, sau diverse articole de make-up :)) , în funcţie de nevoi, preferinţe şi situaţia financiară.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s